Nervus Vagus

Met Nervus Vagus* mikken we op een breedspectrum bedrijf rond natuurbeleving. Nervus Vagus is een drietrapsraket die de komende jaren gefaseerd rond volgende deeldomeinen zal opstarten:

  • Een rond de professionele expertise als psychologe van Rosien waar een prettig buiten de lijntjes aanbod centraal staat. Geen klassieke sofa of een gesprek vanachter het scherm, maar de natuur in.
  • Een tweede hoofdactiviteit is de uitbating van een bloemenplukweide met bijpassende randactiviteiten: workshops, honing en confituurproductie.
  • Een derde is een nevenactiviteit als vliegvisgids, waar Wim kennis, ervaring en goesting samen brengt

Making nature work!

Voorlopig is dus nog maar de eerste activiteit operationeel, we hopen in 2024 de bloemenplukweide te openen en in 2025 het aanbod rond het vliegvissen op te starten. Volg ons dus hier zeker of op Instagram.


* Nervus Vagus

1. De tiende hersenzenuw is de nervus vagus. Deze heeft vele aftakkingen naar diverse organen maar reguleert bovenal de herstelfase van het lichaam na inspanning of stress.
2. Vagus: Latijn, afgeleid van het werkwoord vagare, dat rondzwerven betekent. Daar komt onze VW-camperbus dus op de proppen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer om door te gaan.