Wie?

Rosien Mesdag

In 2005 studeerde ik af als licentiate in de klinische psychologie. Een rode draad doorheen de carrière is durven springen en nieuwe dingen opstarten op het kruispunt van geestelijke gezondheidszorg en mensen met een beperking. Het was en is een kronkelende weg met veel wijze collega’s onderweg en soms pittige obstakels. Steeds met een kleurrijk uitzicht. Telkens breidde mijn pallet aan ervaring uit om de nieuwe bochten te nemen. Sinds een tweetal jaar switchte ik van invalshoek. Ik verschoof naar de andere kant van het zorgcontinuüm: preventie en loopbaanbegeleiding (Linkedin).

Wim Bollaert

Diversiteitsmanager, levensbeschouwelijke stadscoördinator, armoedecoördinator, fractiesecretaris, schepen,… . Ik heb er tot hiertoe alvast een bijzonder brede en interessante loopbaan op zitten. Wie daar allemaal graag mee over weet check: www.wimbollaert.be of Linkedin. In wat Nervus Vagus als kernactiviteiten aanbiedt, ben ik een atypisch profiel. Ik ga dus geen therapie geven… ik hoor sommigen oef zuchten :). Ik ben de backend van het gebeuren, de administratieve duizendpoot, de helpende hand voor op het veld, de huisideoloog,… . Mijn rol zal met Nervus Vagus mee groeien. Honing, vliegvissen,… allemaal zaadjes die nog moeten kiemen.

Waarom de naam Nervus Vagus?

1. De tiende hersenzenuw is de nervus vagus. Deze heeft vele aftakkingen naar diverse organen maar reguleert bovenal de herstelfase van het lichaam na inspanning of stress.
2. Vagus: Latijn, afgeleid van het werkwoord vagare, dat rondzwerven betekent. Daar komt onze VW-camperbus dus op de proppen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer om door te gaan.